Conform deciziei Autorității pentru Digitalizarea României, informațiile cu privire la incidența cazurilor de COVID-19 în România nu se publica în continuare pe platforma stirioficiale.ro odată cu ridicarea stării de alertă pe teritoriul României, iar ultima actualizare a informațiilor a avut loc pe 22 iunie 2022. Arhiva datelor este în continuare disponibilă public. Conținutul acestei platforme este migrat pe covid19.stirioficiale.ro.

Informații din surse sigure

O sursă de informare corectă, nealimentată de panică poate ajuta populația României să fie vigilentă în felul în care accesează, asimilează și distribuie rafalele de știri prezentate în media. Informați-vă doar din canalele media oficiale și verificați informațiile de fiecare dată.

Acest proiect este realizat pro-bono de voluntarii Code for Romania, organizație neguvernamentală independentă, neafiliată politic și apolitică, în cadrul Code for Romania Task Force și în parteneriat cu Guvernul României prin Autoritatea pentru Digitalizarea României.

Ultimele informații oficiale

Grupul de Comunicare Strategică

Al 13-lea caz de infecție cu noul coronavirus

Un nou caz de infectare cu Covid 19  a fost  confirmat în această seară. Este al 13- lea caz de infecție cu noul la nivel național.

Distribuie pe
Este vorba despre un bărbat de 72 ani, din Galați care a venit din Lombardia în data de  29 februarie. În data de 6 martie bărbatul a dezvoltat simptomatologie conformă cu definiția de caz COVID 19.
 
În acest context, în data de 6 martie a fost transportat cu izoleta, din locul în care se afla în , la Spitalul județean Galați, secția de boli infecțioase unde se afla în prezent internat.
Distribuie pe