Conform deciziei Autorității pentru Digitalizarea României, informațiile cu privire la incidența cazurilor de COVID-19 în România nu se publica în continuare pe platforma stirioficiale.ro odată cu ridicarea stării de alertă pe teritoriul României, iar ultima actualizare a informațiilor a avut loc pe 22 iunie 2022. Arhiva datelor este în continuare disponibilă public. Conținutul acestei platforme este migrat pe covid19.stirioficiale.ro.

Informații din surse sigure

O sursă de informare corectă, nealimentată de panică poate ajuta populația României să fie vigilentă în felul în care accesează, asimilează și distribuie rafalele de știri prezentate în media. Informați-vă doar din canalele media oficiale și verificați informațiile de fiecare dată.

Acest proiect este realizat pro-bono de voluntarii Code for Romania, organizație neguvernamentală independentă, neafiliată politic și apolitică, în cadrul Code for Romania Task Force și în parteneriat cu Guvernul României prin Autoritatea pentru Digitalizarea României.

Ultimele informații oficiale

Ministerul Sănătății

Cazurile 96 și 97 au fost confirmate cu noul coronavirus

Informare

Distribuie pe

Caz 96

Femeie, 47 ani, din București, contact direct al cazului 45, asimptomatică, aflată în la domiciliu.

Caz 97
Bărbat, 39 ani, din judetul Dolj, întors în 05.03. din Brescia, în până în 12.03 când se internează la Spitalul de boli infecțioase din Craiova cu simptome specifice.

 
 
Distribuie pe