Conform deciziei Autorității pentru Digitalizarea României, informațiile cu privire la incidența cazurilor de COVID-19 în România nu se publica în continuare pe platforma stirioficiale.ro odată cu ridicarea stării de alertă pe teritoriul României, iar ultima actualizare a informațiilor a avut loc pe 22 iunie 2022. Arhiva datelor este în continuare disponibilă public. Conținutul acestei platforme este migrat pe covid19.stirioficiale.ro.

Informații din surse sigure

O sursă de informare corectă, nealimentată de panică poate ajuta populația României să fie vigilentă în felul în care accesează, asimilează și distribuie rafalele de știri prezentate în media. Informați-vă doar din canalele media oficiale și verificați informațiile de fiecare dată.

Acest proiect este realizat pro-bono de voluntarii Code for Romania, organizație neguvernamentală independentă, neafiliată politic și apolitică, în cadrul Code for Romania Task Force și în parteneriat cu Guvernul României prin Autoritatea pentru Digitalizarea României.

Ultimele informații oficiale

Comitetul Național pentru Situații de Urgență

INFORMARE DE PRESĂ 10 martie 2021

Comitetul Național pentru Situații de Urgență a adoptat în ședința de astăzi , 10 martie 2021, Hotărârea numărul 16, prin care se propune prelungirea stării de alertă pe teritoriul României.

Distribuie pe

De asemenea, prin această hotărâre, CNSU propune modificarea intervalului orar în care este restricționată deplasarea în afara locuinței. CNSU a propus ca interdicția sa fie valabilă în intervalul orar 22.00-05.00.
Totodată, se propune limitarea gradului de ocupare a spațiilor de cazare din cadrul structurilor de primire turistică la cel mult 70% din capacitatea maximă a acestora, pentru spațiile de cazare dispuse în următoarele localități/zone în care se practică schiul sau alte sporturi de iarnă: Azuga, Bușteni și Sinaia din județul Prahova; 
Băile Tușnad, Borsec, Băile Homorod, Harghita-Băi din județul Harghita; 
Borșa și Cavnic din județul Maramureș; 
Poiana Brașov, Predeal și Bran din județul Brașov; 
Sovata din județul Mureș; 
Vatra Dornei din județul Suceava; 
Voineasa din județul Vâlcea; 
Zona Borlova-Muntele Mic, comuna Turnu Ruieni din județul CarașSeverin; 
Arieșeni din județul Alba; 
Durău din județul Neamț; 
Novaci-Rânca din județul Gorj; 
Păltiniș din județul Sibiu;
 Stâna de Vale din județul Bihor; 
Straja din județul Hunedoara. 

Atașat aveți Hotărârea CNSU și anexa.

Distribuie pe