Conform deciziei Autorității pentru Digitalizarea României, informațiile cu privire la incidența cazurilor de COVID-19 în România nu se publica în continuare pe platforma stirioficiale.ro odată cu ridicarea stării de alertă pe teritoriul României, iar ultima actualizare a informațiilor a avut loc pe 22 iunie 2022. Arhiva datelor este în continuare disponibilă public. Conținutul acestei platforme este migrat pe covid19.stirioficiale.ro.

Informații din surse sigure

O sursă de informare corectă, nealimentată de panică poate ajuta populația României să fie vigilentă în felul în care accesează, asimilează și distribuie rafalele de știri prezentate în media. Informați-vă doar din canalele media oficiale și verificați informațiile de fiecare dată.

Acest proiect este realizat pro-bono de voluntarii Code for Romania, organizație neguvernamentală independentă, neafiliată politic și apolitică, în cadrul Code for Romania Task Force și în parteneriat cu Guvernul României prin Autoritatea pentru Digitalizarea României.

Ultimele informații oficiale

Comitetul Național pentru Situații de Urgență

INFORMARE DE PRESĂ - 27 august 2020, ora 23.50

Comitetul Național pentru Situații de Urgență a adoptat astăzi, 27 august 2020, Hotărârea numărul 43.

Distribuie pe

Cele mai importante prevederi ale acestei Hotărâri sunt:

- redeschiderea începând cu data de 1 septembrie 2020 a restaurantelor și cafenelelor în interiorul clădirilor, inclusiv în cazul unităților de cazare, în județele unde incidența cumulată a cazurilor în ultimele 14 zile este mai mică sau egală de 1,5/1.000 de locuitori;
- limitarea la nivel național a programului de funcționare a teraselor între orele 06.00-24.00;
- creșterea numărului de persoane care pot participa la evenimente private la 50 în spațiu închis, respectiv 100 în spațiu deschis;
- actualizarea listei țărilor și zonelor cu risc epidemiologic ridicat.


Atașate prezentei informări aveți Hotărârea CNSU numărul 43 și lista actualizată a țărilor și zonelor cu risc epidemiologic ridicat.

Descarcă de aici Hotărârea nr. 43 din 27.08.2020

Descarcă de aici Anexa la Hotărârea nr. 43 din 27.08.2020

Distribuie pe